![]() |
Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
Стани почитател ·
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Организаторката Инфо.. ![]() |
Надето (Дру) заради:
Цитат: "Пие ми се кафе с вас и смятам да оставя малко задачите и да поседя тук Идват хубави празници, които винаги са ме зареждали с много топлина, оптимизъм, магия и любов! В такива моменти винаги ми се иска да съм с приятелите си и да споделя настроението си с тях, т.е с ВАС С нетърпение очаквам всички хубави моменти, които предстоят тук, в нашата къщичка и стискам силно палци на мама Ели, тати Тишо и батко Дени! Много ви обичам!" Цитат: "Днес реших да си призная нещо.Работното ми време от септември е от 10:00, но аз идвам в офиса най-късно в 09:10, за да мога поне да ви прочета .Ама какво да правя като ви обичам! " и много други...................... :biggrin: -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() спи във форума Инфо.. ![]() |
Да Дру и аз за това и за смс-ите които ми праща и за онзи ден когато беше на работа пред НДК изощо за всичко.
-------------------- ![]() ![]() http://martinasolis.blogspot.com/ http://monkapana.multiply.com/ Може да съм солета ,но се бия като цяло пакетче! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
:blush: :blush: :blush:
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() многознайко Инфо.. ![]() |
Надето :vlub: :vlub: :vlub:
"......аз още вчера ви казах, че ви чувствам като рода :vlub: Толкова ви обичам всичките,че..... love" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
[tt]А аз номинирам Марти (Монка)
Заради това, че отиде с колата съвсем сама, за да занесе подаръците на децата от дома в с. Малък Преславец на собствени разноски, за това,че пак отиде да ги види на летния им лагер [/tt] -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
:blush: Дру :7:
-------------------- ![]() ![]() http://martinasolis.blogspot.com/ http://monkapana.multiply.com/ Може да съм солета ,но се бия като цяло пакетче! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() клавиатуротрошач Инфо.. ![]() |
А аз номинирам Стани. За мен това е един страхотно сърцат и отзивчив човек!
Стани :7: -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Надя... Защото успява да помисли за всички, да каже добра дума, да даде кураж...
:116: |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат А аз номинирам Стани. За мен това е един страхотно сърцат и отзивчив човек! Стани :7: :gestos18: :116: :blush: |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Надя... Защото успява да помисли за всички, да каже добра дума, да даде кураж... :116: [tt]И аз те обичам! [/tt] ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
пристрастен Инфо.. ![]() |
Ами аз за тази категория имам две номинации, може ли
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bebe Инфо.. ![]() |
Цитат Ами аз за тази категория имам две номинации, може ли ми май не :yes:ДРУ ми е фаворит за тука щото,като ми е крив света веднага вади доброто и положителното в мен.И съм забелязала,че се случва не само при мен. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
[tt]Е, вече ме разплакахте :love:[/tt]
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
пристрастен Инфо.. ![]() |
Тогава се спирам на Дру, защото винаги намира точните думи :flowerysmile:
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дру :flowerysmile: мисля, че го заслужава, дори и само заради това, което са написали момичетата за теб.
Аз малко ви познавам, но не мога да не отбележа тук, че доста от вас заслужават тая номинация. Аз доста се двоумих, защото според мен и Ани :vlub: и Стани :vlub: и Били :vlub: и........... заслужават да са тук в тая категория. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Пепина и аз това си мислех когато трябваше да избера един от всички. Смятам, че във всеки един отделен момент всеки един от нас заслужава тази номинация. Тук няма лошо души :vlub:
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() пристрастен Инфо.. ![]() |
Да, Пепи е права.
Но ще номинирам Dru. Шнолата й още е в мен. :blush: Толкова е всеотдайна! Толкова е непоправимо импулсивно добродушна или добродушно инпулсивна, че не мога да намеря думи да я опиша. Отрязах си косата, вече не ми е необходима тази вишнева шнола, но май няма да ти я върна миличка Наде. Като я гледам и сякаш си близо, тук, до мен. :yes: И за други работи мога да пиша :vlub:, но ще замълча. :) :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: -------------------- ![]() ![]() Хо`опонопоно: Обичам те! Съжалявам! Моля те прости ми! Аз Благодаря! http://www.youtube.com/watch?v=-lBenJ2lNg0 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
[tt]Звезди,[/tt]
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Знаете ли, мислех си за тази категория... Може би за онова, което заедно правим за децата от Малък Преславец всички заслужаваме наградата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ето и моята номинация .. :62: тя е за всички вас! :flowerysmile:
-------------------- |
|
|