![]() |
Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
Стани почитател ·
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() клавиатуротрошач Инфо.. ![]() |
Коментар на dasfkasd в края на статията
"5. За хората искащи до отслабнат с въже - видях, че доста питат дали става или не с въже. За мен лично въжето съчетано с бягане е най - добрият вариант и когото усетя, че съм качил кила винаги прибягвам до тях. Програмата ми е следната - 10 - мин загрявка на всички мускулни групи под формата на лек бегом с разтягания и т.н. . След това леко разтягане и допълнително загряване на бедра, прасци, рамене и предмишници. Следва 30-40 минутно скачане с равномерно темпо. Почивка 5 мин и след това 5 км бягане, в което вкарвам спринтове." Ели, просто го съчетай с тичането на стадиона. Аз имам наблизо стадион (пеша отиването до там ми е за 5 мин) но все още не разполагам с време и желание да тичам. Ти така или иначе тичаш, можеш да опиташ. Същият човек дава съвет и относно вида на въжето: "3. Относно въжетата - най - добре влизате в първият магазин за кабели и си взимате телефонен кабел - дори и въжетата на евърласт не могат да му стъпят на малкия пръст." Мнението беше редактирано от belqta: Apr 3 2012, 11:45 AM -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() клавиатуротрошач Инфо.. ![]() |
От вчера, ОТНОВО, започнах с домашните упражнения. Правих коремни преси, а днес скачах на въже. Щом заспи Никола ще си направя и три серии коремни преси.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() спи във форума Инфо.. ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
напреднал Инфо.. ![]() |
Аз живея в общежитие и искам много да правя упражнения, но нямам достатъчно пространство. Но от друга страна не ми се дават пари за фитнес и не знам какво да правя.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
напреднал Инфо.. ![]() |
Аз тренирам вкъщи. Купих си тренировъчни ластици от Health Store , гледам клипчета в интернет и си тренирам. Не е нужно да ходиш на фитнес, за да поддържаш добра форма.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
напреднал Инфо.. ![]() |
Страхотна идея и е лесно постижима. Много ти благодаря.Когато се настаня в стаята си, започвам да действам.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Времето сега е: 16th December 2019 - 08:54 AM |