Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
Стани почитател ·
![]() ![]() |
Dec 5 2008, 02:45 AM
Коментар
|
|
![]() пристрастен Инфо.. |
Някой ви липсва ?
Някой рядко пише? ....... Сподели и ще е по леко :yes:
-------------------- |
|
|
|
Dec 5 2008, 10:36 AM
Коментар
|
|
![]() спи във форума Инфо.. |
Джулка ми се губи доста време вече ... Скоро я мернах онлайн, ама не писа нищо ...
Елфа и Лилето тотално ни зарязаха.Мераклии за модератори на Културата има ли? -------------------- |
|
|
|
Dec 5 2008, 11:02 AM
Коментар
|
|
![]() Организаторката Инфо.. |
И Дени много рядко се вясва :sad:
-------------------- |
|
|
|
Dec 5 2008, 12:51 PM
Коментар
|
|
Лили ,Елфа и Джул ми липсват .Тотално ни зарязаха обаче.
-------------------- |
|
|
|
Dec 5 2008, 01:18 PM
Коментар
|
|
|
многознайко Инфо.. |
:winkiss: аз не съм липсвал на никого, нали ? :usp:
-------------------- |
|
|
|
Dec 5 2008, 01:29 PM
Коментар
|
|
Ама вие напследък отново ни награждавате с присъствието си сър Тишо :biggrin:, че за това не ви пишем тук :dance:
-------------------- |
|
|
|
Dec 5 2008, 01:46 PM
Коментар
|
|
Лили ,Елфа и Джул ми липсват .Тотално ни зарязаха обаче. [tt] Лили ми каза преди няколко дни, че е добре, но не влиза по старите форумчета вече! :rolleyes: Елфи я виждам в Скайп и е добре, но и тя нама време от купони за нас :dntknw: А Джул не съм я виждала отдавна в Скайп, но и аз преди няколко дни я мернах тук. Пак само чете :dntknw:[/tt] -------------------- |
|
|
|
Dec 6 2008, 09:55 PM
Коментар
|
|
Мдаа...
И на мен ми липсват момичетата. Много осезаемо присъстваха, внасяха свежест с тинейджърските проблеми и сега се усеща. Сега студентките живеят в друг свят. Разбирам ги. Джул и Дени също може да ги е завъртяла центрофугата на живота. Ееех, младост... "моминство-везирство" ;) :vlub: :vlub: :vlub: :vlub: :vlub: -------------------- |
|
|
|
Dec 6 2008, 11:08 PM
Коментар
|
|
![]() клавиатуротрошач Инфо.. |
Липсва ми младежта и на мен :yes:
Време им е по купони да се вихрят, а не пред комп. да висят и да си лялят с "лелките" :rlol: (с "женени с деца"). Време им е гаджета да свалят сега. Обичам ги и четирите :love: :love: :love: :love: Липсва ми Касиопея и срамежливо мигащите и очи :winkiss: И Бубето няма време и наднича от време на време... И Антилопата изчезна... :sad: -------------------- |
|
|
|
Dec 7 2008, 01:53 AM
Коментар
|
|
|
пристрастен Инфо.. |
Антилопка я нама от доста време.
|
|
|
|
Dec 7 2008, 06:20 PM
Коментар
|
|
Мераклии за модератори на Културата има ли? Цял ден съм тук с вас . Имам желание, предполагам не е толкова сложно. Стига да позволите ! :blush:[br]Днес никой няма и всички ми липсвате . :ak:
-------------------- |
|
|
|
Dec 9 2008, 06:04 PM
Коментар
|
|
Касиопея се загуби. Някой знае ли нещо :dntknw:
-------------------- |
|
|
|
Dec 9 2008, 07:29 PM
Коментар
|
|
[tt]Каси е добре ;) Вчера я чух :vlub:[/tt]
-------------------- |
|
|
|
Dec 11 2008, 12:50 AM
Коментар
|
|
|
многознайко Инфо.. |
:flowerysmile:На линия съм -относно тези,които питаха за мен както чета.Просто по-дълго време съм на работа ипосле ретроспекции на деня ис една дума нямам много време.
Мамче,Дру :24:,Лъки ,а на теб поздрав с една песен -Позови меня тихо по имени..... Просто ми е приятно да чета понякога без да вземам отношение. |
|
|
|
Dec 11 2008, 01:53 AM
Коментар
|
|
|
многознайко Инфо.. |
Просто ми е приятно да чета понякога без да вземам отношение. :blush: И аз много обичам така .. -------------------- |
|
|
|
Dec 13 2008, 10:09 PM
Коментар
|
|
|
пристрастен Инфо.. |
Просто ми е приятно да чета понякога без да вземам отношение. :blush: И аз много обичам така .. Тук станахме трима. -------------------- |
|
|
|
Dec 21 2008, 03:27 PM
Коментар
|
|
[tt]Екатето я няма от доста време,а беше много актвина по едно време...Някой да знае какво става с нея.Спомням си,че и тя работи в хотелиерския бизнес,а сезона отмина,но тя не се е вясвала..........[/tt]
-------------------- Изкуственият интелект е нищо на фона на естествената глупост.
|
|
|
|
Dec 21 2008, 03:44 PM
Коментар
|
|
|
многознайко Инфо.. |
Тя е FOM (фронт офис менаджер) в хотел Марина Сити - http://www.marinacity.eu/ и май са целогодишни .. сигурно и пуши главата покрай Новата Година .. Знаеш как е Марги .. утре съм на работа и ще питам нашата ФОМ понеже често се чуват да я подсетим за нашата къщичка ;)
-------------------- |
|
|
|
Dec 29 2008, 08:40 PM
Коментар
|
|
![]() Bebe Инфо.. |
Искам веднага да ми се обясни къде се покрила Белята :bleh:
Защо и кой и разреши на нея да я няма дни наред.Сигурно е на Елена и няма нет,ама тя правили си сметка,че ако падне един зверски сняг там ще си остане А???? :yes: :drun: Тя без нас,и ние без нея......не е хубаво това.Искам празниците да свършват вече :furious: -------------------- имам си една мечта!
![]() |
|
|
|
Dec 29 2008, 10:07 PM
Коментар
|
|
И Каси ми се губи тези дни :dntknw:
-------------------- |
|