Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
Стани почитател ·
![]() ![]() |
May 25 2009, 01:36 PM
Коментар
|
|
|
Нов Инфо.. |
|
|
|
|
Jun 24 2009, 01:02 PM
Коментар
|
|
![]() спи във форума Инфо.. |
[tt]Да се запиша тук вече. Днес бях на първия си преглед. Видяхме хубаво плодно сакче и малко плодче :vlub:. След две седмици ще ходя пак и ще търсим вече сърдечни пулсации, че сега било рано. Трябва да ида и за поредното взимане на кръв :rolleyes: (този месец ме източиха :laugh:) Докторът ми направи снимка на плодното сакче и аз ИДИОТКАТА я изгубих :crybaby: :crybaby: Акушерката ми я сложи в един прегънат лист, за да се запази и аз съм я изръсила, докато стигнем до колата. Толкова ме е яд.... ще се пукна :ak:[/tt]
-------------------- |
|
|
|
Jun 24 2009, 01:14 PM
Коментар
|
|
![]() клавиатуротрошач Инфо.. |
Мила Наде :24: Тепърва ще имаш много снимки на това мъничко човече. :vlub:
-------------------- |
|
|
|
Jun 24 2009, 01:34 PM
Коментар
|
|
![]() пристрастен Инфо.. |
Ето и поредното Водолейче - най-хубавите хора сме :tongue:
-------------------- |
|
|
|
Jun 24 2009, 01:37 PM
Коментар
|
|
Ето и поредното Водолейче - най-хубавите хора сме :tongue: На сестра ми терминът й беше 13.02. :lol_sign: Само дето Алекс дойде на 18.01. :rlol: :rlol: :rlol: Гаранция Франция :) -------------------- |
|
|
|
Jun 24 2009, 01:40 PM
Коментар
|
|
Наде, :24:
-------------------- |
|
|
|
Jun 24 2009, 01:44 PM
Коментар
|
|
[tt]Когато ... тогава ;)
Само живо и здраво да е![/tt] -------------------- |
|
|
|
Jun 24 2009, 01:45 PM
Коментар
|
|
Ето и поредното Водолейче - най-хубавите хора сме :tongue: На сестра ми терминът й беше 13.02. :lol_sign: Само дето Алекс дойде на 18.01. :rlol: :rlol: :rlol: Гаранция Франция :) Така е, ама мога и аз малко да се порадвам. Когато дойде, всичко да е ОК. -------------------- |
|
|
|
Jun 24 2009, 01:48 PM
Коментар
|
|
![]() Bebe Инфо.. |
[tt]Когато ... тогава ;) Само живо и здраво да е![/tt] Така ще е!!! Просто няма начин :24: -------------------- имам си една мечта!
![]() |
|
|
|
Jun 24 2009, 02:35 PM
Коментар
|
|
Наде, страхотно е да те видя в тази тема:) Дано скоро и други се присъединят :clover:
-------------------- |
|
|
|
Jun 24 2009, 03:48 PM
Коментар
|
|
![]() Организаторката Инфо.. |
Най-накрая се добрах :crazy:
Наде важното е, че сте видяли сакчето и плодчето, снимки тепрва бол ще има :biggrin: Аз сутринта те сложих в списъчето, но едната буква нещо се заинати, то и шефа ми дойде, че сега съм ти оправила вече всичко ;) -------------------- |
|
|
|
Jun 25 2009, 01:34 PM
Коментар
|
|
НАДЕНЦЕ :vlub: :vlub: :vlub: Страшно се радвам за теб :kef: :kef: :kef: :kef: :kef: :kef: :kef: Нека всичко е като по вода :clover:
-------------------- |
|
|
|
Jun 25 2009, 04:22 PM
Коментар
|
|
[tt]Благодаря ви!
Обаче ако знаете колко ми е лошо и как ми се гади непрекъснато :sick: [/tt] -------------------- |
|
|
|
Jun 25 2009, 04:24 PM
Коментар
|
|
[tt] Обаче ако знаете колко ми е лошо и как ми се гади непрекъснато :sick: [/tt] :24: -------------------- |
|
|
|
Jun 25 2009, 11:46 PM
Коментар
|
|
![]() многознайко Инфо.. |
Мило Наде, стискай зъби! Дано мине към третия месец гаденето.
Спомних си моите неволи. Голямо :puke: падаше. Пийвай водичка с лимон, прясно цедени сокове, ако можеш. Газираната вода също може да е от полза. Стискам ти палци скоро да се почувстваш по-добре! :24: -------------------- |
|
|
|
Jun 26 2009, 10:30 AM
Коментар
|
|
![]() Bebe Инфо.. |
Няма страшно НАДЕ,щом аз оцелях а главата си не вадех от тоалетната :laugh: :flowerysmile:
Ти си почти към 8-ма седмица,още малко остава с повръщането.А да се справяш със седмиците и месеците ти препоръчвам онзи каландар със странните човечета с изпъкналите шкембета.Най-верен е, и много добре направен. -------------------- имам си една мечта!
![]() |
|
|
|
Jun 26 2009, 11:11 AM
Коментар
|
|
[tt]Момичета, стискам зъби, знам, че е за хубаво, но ......... Едвам гледам :crazy: :) Просто исках да си поплача, че да ми олекне малко, ако може :blush:
Пия вода с литри, за плодови сокове изобщо не искам да си помислям, че :sick: Ох, още малко :yes: (ако съдя по предния път) Още два месеца и ще ми мине :yes: ;)[/tt] -------------------- |
|
|
|
Jun 26 2009, 11:50 PM
Коментар
|
|
|
пристрастен Инфо.. |
Аз малко съм поизостанала с новините.
Дру, многого, много се радвам за теб. :24: Всичко ще е както трябва. :clover:Не може да не е! |
|
|
|
Jun 27 2009, 01:00 AM
Коментар
|
|
![]() многознайко Инфо.. |
Дру, макар и с малко закъснение узнала най-хубавата новина, ти пожелавам най-леката и красива бременност, независимо от временните неразположения в момента. Да си щастлива с любимите си хора до себе си и с този малък дар, който е с теб.
![]() -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия | Времето сега е: 9th September 2010 - 09:59 AM |