Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
Стани почитател ·
![]() ![]() |
Feb 1 2010, 09:15 AM
Коментар
|
|
![]() спи във форума Инфо.. |
Добро утро и щастлив февруари
-------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 10:18 AM
Коментар
|
|
![]() пристрастен Инфо.. |
Добро утро в новата ни хубава тема!Желая ви добро начало на седмицата и на месеца!
-------------------- Изкуственият интелект е нищо на фона на естествената глупост.
|
|
|
|
Feb 1 2010, 10:27 AM
Коментар
|
|
![]() Bebe Инфо.. |
Добро утро, предстоят много хубави дни за форумчето
Мнението беше редактирано от Bebe: Feb 1 2010, 10:30 AM -------------------- имам си една мечта!
![]() |
|
|
|
Feb 1 2010, 10:38 AM
Коментар
|
|
Zdravejte! Sorry za latinica, ama nesto ne mi raboti butona za kirilica.
Da vi pocherpia za rojdennia si den: ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 11:47 AM
Коментар
|
|
Здравейтеее! Заглавието, което сте избрали ме усмихна много!
Много успешен месец желая на всички ви! Аз планувам да започна месеца с мързелуване. Вчера ми беше толкова прекрасен и емоционален ден и така хубаво спах. А сега съм се излегнала на дивана в хола и гледам как трупа сняг. Страхотно! Днес Стефаньочето е на градина, всички други изчезнаха на работа и съм сама. Тук е тихо, мрачно и топло. Обичам ги тези дни! Зареждат ме! Момичета, надявам се този месец да сте по-активни с писането тук Деска, мила, да си ни жива и здрава!!! Много сбъднати мечти, любов и топлина ти пожелавам! -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 11:55 AM
Коментар
|
|
![]() Организаторката Инфо.. |
Добро утро!
Деска Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава! Аз се надявам следобед да имам повече време да пиша. -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 12:03 PM
Коментар
|
|
Здравейте.
Да започнем новия месец с много емоции и усмивки. Деси честит празник.Бъди жива и здрава и всички твои мечти бъдат мои пожелания. -------------------- http://sissil72.multiply.com/photos[/url]
Мъдрият не казва никога всичко което мисли,но винаги мисли всичко което казва.138.7.От днес 5/7/10 съм на диета. |
|
|
|
Feb 1 2010, 12:13 PM
Коментар
|
|
Здравейте!
Желая ви хубав месец! Нашата учителка по английски ни отмени часа за днес и сега четем уроците за училище и преговаряме думичките и граматиката по английски. Хубаво е да не се бърза сутрин за училище, но пък сядането да се учи става с още по-големи уговорки. -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 12:26 PM
Коментар
|
|
![]() клавиатуротрошач Инфо.. |
Привет!
Малък Сечко се развихри в София! Направо е страшно! А аз имам бая работа навън... Ще го мислим допълнително. Засега ще поработя на компютъра. Наде, стискай зъби до края на седмицата Деси, честит рожден ден! Пожелавам ти да си здрава, мъжете ти много да те обичат и уважават, а късметът да е верен твой спътник. -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 12:46 PM
Коментар
|
|
Ххахаха! Много смешно ми стана! Влизам да ви видя какво правите и гледам, че половината сме се набутали в "Преглежда списъка с активни потребители" и се дебнем кой кога ще напише нещо
А тук наистина е прекрасно. Вали силно и за отрицателно време натрупа. Точно се бях отчаяла вчера, като заваля този дъжд. Хм! Я да се опитам да снимам и да ви покажа -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 02:22 PM
Коментар
|
|
![]() напреднал Инфо.. |
Ето ме и мен! Досега се къпях, оправях, закусвах, че от 2 съм на доктор и да съм готова за срещата с третия вид
Навън наистина е зимна приказка и сега блаженствам-чета ви и от време на време поглеждам през прозореца Прочетох снощи Мамчето какво е писала за самотата и мнгоо се замислих. Наистина трябва да оценяваме хората около нас. И, момичета, вие наистина сте страхотни, всеки ден прекарвам поне по 1 час с вас Деси, Честит Рожден Ден! Много любов и щастие да имаш -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 02:22 PM
Коментар
|
|
Аз нямах време предиобяд да пиша,но сега ще пия едно кафе с вас.както вече казах,мразя 1-ва смяна.Едва успях да прибера и изчистя,ходих да пазарувам и стигнах точно в 11:25.Но ми се изплези езика.Минахме да си направим снимки за задграничен паспорт/после ще се хваля в темата
А м/удругото трябва и да сготвя -------------------- Изкуственият интелект е нищо на фона на естествената глупост.
|
|
|
|
Feb 1 2010, 03:05 PM
Коментар
|
|
|
многознайко Инфо.. |
Здравейте и от мен.
Деси, Честит Рожден ден, бъди жива и здрава, обичана съпруга и любяща майка. ИМам да наваксвам с четенето днес. Но определено ще се заредя с положителни емоции. Този месец ще е изпълнен с важни събития и се надявам с добър край. Тук е грейнало едно слънце и в близките дни ще се разделим със снега. Желая ви хубав ден, успешна седмица и повече усмивки през февруари! -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 06:45 PM
Коментар
|
|
Марго, всеки с проблемите си
Сутринта се справихме със задачките вкъщи, но пък тръгнахме набързо. Бойко беше толкова доволен от снега, че искаше да играем навън и утре да тръгнеме за училище в 9:00 часа, за да има време за битка със снежни топки. Когато им дадоха програмата за втори срок, ми беше неприятно, че ще започват от 13:30 и ще свършват, чак в 17:45. Впоследствие обаче имало промени и сега ще имат нулеви часове, ще почват и свършват по-рано. Ще има време и за релакс! И да споделя за просторите -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 06:50 PM
Коментар
|
|
Е, Бибка, той сега ще иска 50% на 50-те %
-------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 07:52 PM
Коментар
|
|
Здравейте.
При нас тази сутрин имаше слънце, после дъжд, всичко се топеше и течеше и тъкмо се зарадвах, че най-после се свърши със снега и времето пак се сговняса.Пак едни ветрове, снегове ... СТИГААААА! Честно ви казвам вече ми става зле като видя сняг. Добрата новина е че утре Дени е на градина и издивяващите вкъщи ще сме с един по-малко -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 09:42 PM
Коментар
|
|
|
многознайко Инфо.. |
Здравейте. При нас тази сутрин имаше слънце, после дъжд, всичко се топеше и течеше и тъкмо се зарадвах, че най-после се свърши със снега и времето пак се сговняса.Пак едни ветрове, снегове ... И пир нас беше така и сега навън се сипе пухкав сняг, но синоптиците казват, че от сряда ще се повишат температурите и снега ще се разтопи. -------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 09:57 PM
Коментар
|
|
![]() клавиатуротрошач Инфо.. |
Добър вечер!
Днес цял ден се радвах на снега- толкова красиво валеше, но изпитвах див ужас, докато мъжът ми се прибра. Толкова е хубаво да си е у дома Днес е Трифон Зарезан- не зарязахме лозите, но си сипахме по чаша червено вино. Чакаме пържолите да станат и май ще повторим. Пийнете за здраве и вие!
-------------------- |
|
|
|
Feb 1 2010, 10:01 PM
Коментар
|
|
|
пристрастен Инфо.. |
Днес излязохме с малкото девойче в ранния следобяд.Докато се приберем, ни валя 4 вида валежи. Като започнеш от дъжд и киша, премина в лек валеж на сняг, след това се промени в гооолеми парцали, накрая нещо като скреж. Това с едрите снижини направо си беше приказно. Вали, вали, сипе, едва се вижда, без ветрец и студ. Натрупа пак и побеля. Деси, снима с телефона, но какво точно е запачетано ще видя след малко. С тази красота започват пак въпросителните с положението по пътищата. -------------------- |
|
|
|
Feb 2 2010, 04:11 AM
Коментар
|
|
Е то няма такова заглавие на темата ...прекрасно е
Деси Честит рожден ден !Цунки и гуш! Аз ще си лягам.Не мога да разбера дали ми се спи ,защото днес се уморих от емоции или защото имам да пиа доклад и ми се прави всичко друго -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия | Времето сега е: 9th September 2010 - 10:10 AM |