Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
Стани почитател ·
![]() ![]() |
Feb 7 2010, 11:00 AM
Коментар
|
|
![]() спи във форума Инфо.. |
Какво не харесвате, не само за себе си, а изобщо?
Аз не харесвам: лачено пясъчна коприна сатен гети потури прекалено ярки цветове сандали с чорапи остро изпилени нокти, както и такива отрязани до абсолютното дъно много бижута (златни) еднакви чанта и обувки, както и дънки и дънково яке мъже с джапанки и деца с костюми ...това се сещам за сега. -------------------- |
|
|
|
Feb 7 2010, 01:17 PM
Коментар
|
|
![]() пристрастен Инфо.. |
Пък аз не харесвам:
1. някой да мирише на плодов парфюм, /вчера ми се случи/ 2. потури бонбони с алкохол /пияни вишни - също/ 3. възрастна жена (над 50) с къса пола /тук лятото ги има/ 4. деца с костюм или грим разхвърляно /в кухнята ми е винаги така и полудявам/ филми на ужасите Като се сетя още нещо, ще допълня. Мнението беше редактирано от Звездица: Feb 7 2010, 02:51 PM -------------------- |
|
|
|
Feb 7 2010, 02:14 PM
Коментар
|
|
Не обичам:
Жена с розово червило и зелени сенки Много черен молив на клепачите Потури Малко дете с грим Удължения на косата, които си личат от самолет Джапанки с чорапи и маратонки без чорапи Някой да ми мирише на пот -------------------- |
|
|
|
Feb 7 2010, 02:27 PM
Коментар
|
|
![]() напреднал Инфо.. |
-якета с пухчета
-цветни пластмсови бижута -маратонки в комбинаия с дамска чанта -лачено -широки и дълги черни дрехи - незная как накой може да се заблуди че така изглежда по-сбаб -олющен лак -очна линия дръпната до ушите -светло червило с тъмен молив /класика!!!/ За друго не се сещам в момента. |
|
|
|
Feb 7 2010, 02:41 PM
Коментар
|
|
Звезди за мода иде реч
Аз да добавя - ярко цикламено и въобще всичко 'електрик". "Вафлените" коси. -------------------- |
|
|
|
Feb 7 2010, 02:49 PM
Коментар
|
|
Звезди за мода иде реч Аз да добавя - ярко цикламено и въобще всичко 'електрик". "Вафлените" коси. Аааа... Ми тъй кажи де. Да добавя: 5. пола направена от дънкин и друг плат Мнението беше редактирано от Звездица: Feb 7 2010, 02:52 PM -------------------- |
|
|
|
Feb 7 2010, 03:12 PM
Коментар
|
|
![]() клавиатуротрошач Инфо.. |
Мхм... на първо четене ми е трудно ама...
НОМЕР ЕДНО: ЖЕНИ БЕЗ СУТИЕН!!! Най-голямата гнуснотия на всички времена, без значение колко прекрасен бюст има жената. Блузи над пъпа сандали с чорапи обувки с висок ток с къси чорапи изкуствени бенки камъче на зъба анцуг с обувки на ток асиметрични прически (тип Петя Буюклиева)... To be continued... -------------------- |
|
|
|
Feb 7 2010, 03:19 PM
Коментар
|
|
Аууу...асиметрични прически!
Както и ярки кичури (пак тип Петя Буюклиева) -------------------- |
|
|
|
Feb 7 2010, 10:44 PM
Коментар
|
|
Добра хрумка, Ели!
На прима виста: - голи кръстчета (и пъпчета) през зимата - голи кореми със стрии - брутално къси впити панталонки на дебели баджаци - потури (ама много били удобни - виждащи се прашки - пластмасови бижута - анцузи (извън фитнес залата) - маратонки (освен на "излет" в планината) - платнени ботуши (особено през зимата) - мръсни обувки (има боя за обувки, хорааа...и винаги е имало) - "космати" кожени палта (независимо дали са от истинска или еко кожа) Тo be continued..., както е казала Стани -------------------- |
|
|
|
Feb 7 2010, 11:34 PM
Коментар
|
|
![]() многознайко Инфо.. |
Не харесвам:
-къси панталони със сандали и чорапи -описани гениталии/без значение пол/ -не подравнен маникюр -изрусено с черни корени -запасани блузи/тениски/ над пъпа -жени на възраст, опнати в клин и къса блузка -мъж с много къси шорти -спластени мигли -мазна коса -хора окичени с бижута, като циганска сергия |
|
|
|
Feb 8 2010, 10:14 PM
Коментар
|
|
|
многознайко Инфо.. |
Нека да помисля:
- дрехи с тигрови шарки; -пола в комбинация със спортни обувки; -голите кръстчета; -прашки; -прекалено къси поли; - СВЕТЛА БЛУЗА И ОТДОЛУ ДА ЛИЧИ ТЪМЕН СУТИЕН - УБИЕЦ; - хора обляли се с парфюм и след тях да мирише половин час За сега това се сещам. -------------------- |
|
|
|
Feb 8 2010, 11:27 PM
Коментар
|
|
Тази тема много ми хареса и ще помисля сериозно в/у нея.Има някой неща,за които не ми е нуижно време:
1.Точките-дрехи на точки,обувки и всякакви други неща е този десен. 2.Развалени зъби. 3.Боти с пола/колкото и хубави да са/ 4.Пиърсинг на лицето. 5.Финтифлюшките и плюшените играчки на чанта,ключодържател,в кола и тн-намирам го за много инфантилно. 6.Дълбоки гащи,пликчета или там както му се казва.За мен са страстоубийки. 7.Супер къси рокли,които ми приличат повече на ризи. 8.Потури. 9.Розово червило с черен молив. 10.Мазна коса. 11.Необезкосмени места по тялото. 12.Бял панталон с черни обувки и .... черен чорап. 13.Пръстен на средния пръст на мъж. 14.Мъж,кръстосал си краката като жена. Ще продължа -------------------- Изкуственият интелект е нищо на фона на естествената глупост.
|
|
|
|
Feb 8 2010, 11:32 PM
Коментар
|
|
Сега се сетих
черни обувки с бели чорапи Хора облечени като дъгата -------------------- |
|
|
|
Feb 9 2010, 11:31 AM
Коментар
|
|
|
многознайко Инфо.. |
Ето и още какво не харесвам
-малко момченце с обица на ухото/или мъж; и на носа също без значение пол; -панталон /дънки/ и отгоре пола -------------------- |
|
|
|
Feb 9 2010, 11:35 PM
Коментар
|
|
За сега се сещам за ето това:
- Възрастна жена с бели дрехи,изрусена и гримирана. - Тесни панталони на големи г***ве. - Дълбоко деколте на големи гърди. - Палто с подплънки (все едно е закачалка). - Мазна коса. - Силно гримирана жена или младо момиче. - Материя с щампи (шарено). - Мръсни дълги нокти. - Потни дрехи. - Брадясъл мъж. - Да не си смениш спалното бельо поне веднъж в седмицата (така да мразя това нещо чак се отвръщавам, ужас) - Анцуг и токчета. - Всякакъв вид обици по лицето,носа езика и на пъпа. - Мъж с риза която е отвън . - Мъж който си прави депилация на цялото тяло (maricon).Не искам да обидя никой .Не ми харесва. - Прашки които се виждат през дрехите или като клекне да се виждат. - Прозиращите дрехи. -------------------- http://sissil72.multiply.com/photos[/url]
Мъдрият не казва никога всичко което мисли,но винаги мисли всичко което казва.138.7.От днес 5/7/10 съм на диета. |
|
|
|
Feb 10 2010, 05:19 PM
Коментар
|
|
Общо взето сте изброили всичко което не харесвам ,въпреки някои изключения ,но съм сигурна че нямате тях предвид .Като например асиметрична прическа-новата прическа на Николета Лозанова и на Галя от Кризма ми харесва ,но Петя ще я замоля и с тези кичури ...Само се чудя защо никой не е споменал още мъж с черен костюм,черни обувки и бели чорапи-класика в жанра
също плетени обувки ,хавлиени чорапи с две лентички -------------------- |
|
|
|
Feb 25 2010, 03:43 PM
Коментар
|
|
Сетих се за още:
не харесвам дълъг нокът на кутрето отзад дълга коса, горе късо подстригани / важи за жени и мъже/ -------------------- |
|
|
|
Mar 11 2010, 09:13 PM
Коментар
|
|
|
Нов Инфо.. |
Сетих се за още: не харесвам дълъг нокът на кутрето отзад дълга коса, горе късо подстригани / важи за жени и мъже/ Прочетох всичко до момента и тъкмо когато реших че никой не се е сетил за малкото сладко нокътче на кутрето, прочетох последния коментар. Даже се регистрирах, за да се включа в готината темичка. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия | Времето сега е: 9th September 2010 - 09:58 AM |