IPB

Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране ) Стани почитател ·

Reply to this topicStart new topic
> ПОМОЩ!
konstantina878
публикуване Mar 2 2010, 04:13 PM
Коментар #1

воайор
Инфо..
*

Здравейте!Имам огромна нужда от вашата помощ и съвети!Преди около 2 седмици реших сама да си оправя веждите,и така ги оправих,че сега буквално почти нямам вежди!Моля ви се,дали знаете нещо за бърз растеж на вежди?Защото просто не мога да се понасям така,сега ми се налага да ги рисувам и се чувствам адски зле и потисната...Моля ви,помогнете sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
belqta
публикуване Mar 2 2010, 04:29 PM
Коментар #2

пристрастен
Инфо..

От: София

Не разбирам много, но едва ли има начин да им стимулираш растежа!

Намери някъде покрай вас студио за красоте и се консулторай с някой, който разбира от тези неща. Знам, че може да се направи "перманентен грим на вежди"

прочети тук

--------------------

+Quote Post
Dru
публикуване Mar 2 2010, 04:40 PM
Коментар #3

спи във форума
Инфо..
Икона на групата

От: София

Константина, душо, мисля, че достатъчно си направила за себе си и нЕмаш нужда от повече себеразкрасяване wink.gif Хубаво ти е казала Белята, отиди в някой козметичен салон и там ще те оформят и посъветват

--------------------

+Quote Post
Звездица
публикуване Mar 4 2010, 12:22 AM
Коментар #4

пристрастен
Инфо..

От: Бургас

Цитат(konstantina878 @ Mar 2 2010, 02:13 PM) *
Здравейте!Имам огромна нужда от вашата помощ и съвети!Преди около 2 седмици реших сама да си оправя веждите,и така ги оправих,че сега буквално почти нямам вежди!Моля ви се,дали знаете нещо за бърз растеж на вежди?Защото просто не мога да се понасям така,сега ми се налага да ги рисувам и се чувствам адски зле и потисната...Моля ви,помогнете sad.gif

Споко. Ще пораснат.
До тогава си купи подходящо моливче. Не е толкова зле като ги изрисуваш. 00036.gif

--------------------

Моят батко: футболни прогнози дайте своя глас тук или тук

+Quote Post
love_make_up
публикуване Apr 29 2010, 04:11 PM
Коментар #5

Нов
Инфо..
**

Цитат(konstantina878 @ Mar 2 2010, 05:13 PM) *

Като начало се успокой - веждите, както и косата и другите косми по тялото растат. Скоро отново ще бъдат на мястото си и просто се постарай през това време да не мислиш непрекъснато за тях.
Честно казано оабче се чудя как успя да ги оскубеш толкова - не се ли гледа в огледалото какво се случва... 00021.gif
Успех!

+Quote Post
Mana
публикуване Apr 29 2010, 09:14 PM
Коментар #6

напреднал
Инфо..

Бадемово масло.Това е изпитан лек за бърз растеж на косата (в случая на веждите).Купува се от всяка аптека и е около 2 лева.Вечер преди да легнеш втривай по 1-2 капки на всяка вежда и леко масажирай, а през деня-молив, за да прикриеш щетите.Споко,бързо ще израстнат!И повече не си прави експерименти!Едно оформяне на вежди е между 2-5 лева,не струва света wink.gif

--------------------
Линийки от www.mamaibebe.com

+Quote Post
bibona
публикуване Apr 29 2010, 11:51 PM
Коментар #7

напреднал
Инфо..

От: Бургас

Цитат(konstantina878 @ Mar 2 2010, 05:13 PM) *

Не си пораснала , а съвета трябва да идва от майчето ,а не от компа!?

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребители четат тази тема (1 гости и 0 анонимни потребители)
0 Потребител(и):

RSS Олекотена версия Времето сега е: 9th September 2010 - 10:47 PM