Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Фън Шуй и уюта в дома
www.amber-bg.com > Дом,градина,хоби > За дома
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
amber
Благодаря ти Монка :flowerysmile:
А мога ли примерно в кухнята да активирам едни зони,а в хола други? Да кажем в кухнята да активирам пари и семейство,а в хола полезни хора?
Monka
да може :flowerysmile:
Звездица
Нашите лични посоки:
Той - 1 / Аз - 4 / Детето - 7

Success - успех
South East / North / North West

Health - здраве
East / South / South West

Love - любов
South / East / North East

Personal Growth - лични успехи
North / South East / West
.....................................................
Unlucky - нещастие
West / North West / North


Five Ghost - пет духа (това пък как да го разбирам!?)
North East / South West / South


Six Killings - шест убийства (!?)
North West / West / South East

Total Loss - тотална загуба (!?)
South West / North East / East

Горните посоки тотално ме объркват (правилно съм ги превела, нали) и незнам как да ги използвам.
Още повече, че и на трима ни са мммнОго различни.
Звездица
Цитат
От това което виждам и според мен е причина за вашите болести е че печката е на балкона.Човека който готви стои с гръб към вратата,т.е не вижда кой и какво влиза от вратата.Със сигурност трябва да я преместиш така че да виждаш .Мога да ти предложа вариант ако искаш.Просто я обърни с лице към прозореца,това важи и за скарата.

Ако ги сложа обърнати към на стаята, прозореца ще бъде оплескан. Рядко използвам котлоните на печката, но когато пържа на газовия котлон... Ще помисля сериозно по въпроса! Благодаря ти! :7:

Цитат
Липсват ти 2 зони-на семейството и на знанието които трябва да си активираш в дневната.

В зоната на семейството е секцията, която има дрехи отдолу и в надстройката, а по средата - книги, компютър и ТВ. На единия рафт има и икони. Нали трябва като съм обърната към тях да гледам на изток. Незнаех къде другаде да ги сложа. Трябва да потърся символи на семейството.
А зоната на знанието и в хола липсва. Четох, че щом разстоянието е по-малко от 1/3 от дължината на стената, това е липсваща зона. Иначе казано, мисля, че антрето ми "лапва" тази зона. Или се бъркам!?

Цитат
На детската има ли врата някаква???
Да, стъклена с пластмасова дограма, плъзга се по посока на стрелката.

Между другото, мисля, че има една стрела Ша, която тръгва от ръба, дето е баба Яга и "блъска" в зоната на децата. Ако правилно съм видяла, как да я неутрализирам?
Monka
Активиращите предмети може да са прибрани в шкафа .не  езадължително да са на показ.
Звезди със кристал или чан
Monka
Да ви кажа как умрях от срам
Отивам аз във фотото с флаша и си викам -те няма да обърнат внимание  на снимката дори да помни апарата ,а по приниц няама логика да помни защото копирната машина не помни какво е копирала ,защото ще се задръсти ,а дори да помни специално трябва да видиш в архива.И така пускам си аз и апарата показва че няма снимкови файлове ,при което жената ми взе флаша и го пусна на компа :blush: :blush: :blush: и така той го пусна и го увеличи за да види надписите -каза че няма да се виждат добре в 10 на 15 формат-каквито са снимките.ЩЕ се вижда ама ситно.Аз се мъчех да прикрия своя срам и да се държа нормално въпреки ,че чувствах растежа на косата си ...Казах му че не е проблем и той ми смени формата на снимката.А оригиналния се казва -КАрта на съкровищата .Сега кой зне какво си мисли-че съм някоя магьосница сигурно :rlol: :blush:
А картата стана прекрасна ,много красива и се чете.
amber
Монка....как все ти се случват такива работи на тебе?!  :laugh:
Хич да не ти пука... кой знае на какви снимки се е нагледал:)
Monka
на Бийтъл,няколко бебешки,фото ,рисуване ,шевна машина  :blush: :rlol:После се опитах да запаля старата.Реших ,че това трябва да направя с нея,защото тя вече е непотребна и не трябва да я пазя ...не мога да я хвърля на боклука или в тоалета сложих я в един буркан на прозореца и я запалих .Охраната на експресбанк излезе да види какво правя....изгасна ,ядосах се и сипах газ за горене .Охраната си стои да гледа,през това време минаха сто човека -където по принцип никой не минава.Пак изгасна и отидох в мазата .Пак палих ,горя до половината и изгасна,отворих котелното да взема метанол и видях ,че котела гори.Ако знаех щях да ги пусна направо там.Сега стаята ми мирише на газ ,а косата ми на пушек :rlol: :biggrin: :blush:
bez_sqnka_f
Цитат
опитах да запаля старата....сложих я в един буркан на прозореца и я запалих .....изгасна ,ядосах се и сипах газ за горене .Охраната си стои да гледа,през това време минаха сто човека -където по принцип никой не минава.Пак изгасна и отидох в мазата .Пак палих ,горя до половината и изгасна,отворих котелното да взема метанол и видях ,че котела гори.Ако знаех щях да ги пусна направо там.Сега стаята ми мирише на газ ,а косата ми на пушек :rlol: :biggrin: :blush::rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: :rlol: Момичета, имаме пироман във форума!
amber
Майкооо... :rlol:
amber
Тук има много книги за Фън Шуй-на руски:
http://www.infanata.org/
само напишете в търсачката:
Фэн Шуй

Изтеглих си доста  :uraaaaaa: След малко пускам да се дърпа и "365 советов по Фэн Шуй" Автор: Лилиан Ту
kremka
Ох, как го четете този руски, не знам, въобще не го понасям а и не разбирам,
аз си купих и прочетох Фън Шуй за 5 минути на Селена Самърс. Прочетох я на един дъх, много ми беше интересна, книгата се чете леко и много простичко е написана. Това което ми направи впечатление:

1. Капака на тоалетната чиния да е винаги затворен. :)
2. Забравете за изложението на стаите при подреждането на ба гуа секторите в стаята /или жилището/. Важно е къде е основната вратата/в смисъл ако са две не тази която е за терасата например./
3. Няма толкова голямо значение какъв предмет ще сложите за активирване на секторите, важно е за се спазят цветовете:

Просперитет: предмета да е в червено и зелено
Слава: Жълто, червено и зелено
Брак/взаимоотношения: Червено и бяло
Деца: Черно, бяло и жълто или лимонено
Полезни хора: Черно и бяло
Кариера: Черно, зелено и бяло
Мъдрост: Зелено и черно
Семейство/Здраве: Черно, червено и зелено
А инъче съм си купила вече амулетче за пари, огледалце за поргонване на злите сили, слонче но още не знам в кои сектори да ги сложа.
Взела съм си и пръстен с перличка, което е един от амулетите ми по китайския хороскоп
Много ми е интересно и забавно :biggrin:
amber
ПОнеже доста се запалих по Фън Шуй,направих отделна категория на сайта:
http://www.amber-bg.com/index.php?option=c...4&Itemid=55
Статиите качени там са само три и съм ги качвала преди време,но в други категории на сайта и сега ги преместих.Вчера си изтеглих доста книги,днес си купих отделно тефтерче за записки и по-интересните неща ще ги кача и на сайта...когато имам време да се занимавам де.
Monka
Супер :specool:
kremka
Ели, кажи моля те някой адрес за книжка, но на български, че с руския сме на Вие
amber
На български не знам.И аз не знам перфектно руски,но се разбира като започнеш да четеш.
Ако попадна на нещо на български разбира се че ще ви покажа;)
Monka
http://monkapana.multiply.com/photos/album/20#1 Тук ги има възлите за които говорих и как се правят.
Сетих се още нещо - когато се наложи да изнасяте активиращите предмети от дома например при преместване в друг дом трябва да ги увиете е някакъв копринен или хубав плат и така да ги изнесете.
Изкуствените или сухи цветя  в къщи носят Ша -отровни стрели.Може да има изкуствени цветя ,но само изработени от копринен плат

Амбър по мое мнение леглото на Дени трябва да е диагонално ако гледаме най-добрите посоки...което е нефункционално и не знам как може да стане.За това те питах за компас.Ако може да видиш специално в тази стая как са посоките ,защото така мислено като си ги представям може и да има отклонение.
Звезди утре ще погледна вашите посоки ,че аз съвсем изключих за тях
Monka
Звезди главата на Вики трябва да бъде към стената.Не си нарисувала къде е възглавницта ,но трябва да е към стената ,не към тръбите и стената където е розореца.Това е защото ще спи към посока запад ,която е втората няй добра посока за него .Вие обаче не трябва да спите в тази псока.Може да коригирате това като си преместите възглавниците и спите на обратната страна на леглото .Запад е абсолютно зле за мъжа ти също и за теб.Правилно си превела всичко.Ако се обърнете на Изток ще е добре и за двама ви особено за мъжа ти което е приоритетно когато се гледа посоката на сън.Мъжа е главата на семейството и той носи по големия доход за това.Това е принципно обаче .когато жената има голяма кариера може да е приоритетна нейната посока..Изток е добре и за двама ви.
Звездица
Цитат
Звезди главата на Вики трябва да бъде към стената.Не си нарисувала къде е възглавницта ,но трябва да е към стената ,не към тръбите и стената където е розореца.Това е защото ще спи към посока запад ,която е втората няй добра посока за него .Вие обаче не трябва да спите в тази псока.Може да коригирате това като си преместите възглавниците и спите на обратната страна на леглото .Запад е абсолютно зле за мъжа ти също и за теб.Правилно си превела всичко.Ако се обърнете на Изток ще е добре и за двама ви особено за мъжа ти което е приоритетно когато се гледа посоката на сън.Мъжа е главата на семейството и той носи по големия доход за това.Това е принципно обаче .когато жената има голяма кариера може да е приоритетна нейната посока..Изток е добре и за двама ви.

Благодаря ти, Монка! :vlub:

Вики наистина спи с краката към прозореца. Още като купихме леглото си избра тази посока.
Опасявам се, че и потоп да стане, Скъпия няма да се съгласи да обърнем възглавниците. Как ще гледа любимия си телевизор!? :rolleyes: Ще го преглътнем някак си това със спането. :)
Иначе на терасата масата и шкафчето с печките ги обърнах към вътрешния прозорец.
Тази реформа има два плюса: 1. Като погледнеш навън, терасата не изглежда претрупана и мога да наредя саксии с цветя до остъклението.
2. Когато готвя, вътрешното ми усещане е прекрасно. Сякаш всичко е така, както трябва да бъде. :) Някак си по-спокойно ми е. И мога да гледам телевизор. ;)
:gestos18: :7:
Monka
АААА да разбирам ще омисля за това .
Моя мъж винаги казва на мен не ми трябват никакви тенджари и чиний-най важното в къщата е дивана и телевизора.
Звездица
Цитат
Моя мъж винаги казва на мен не ми трябват никакви тенджари и чиний-най важното в къщата е дивана и телевизора.

:laugh: Ей, ама те да не са родА!? :lol:
mursy
Много ми допадат идеите на Фън Шуи. Имам един проблем обаче. Четох, че в спалнята не е позволено да се поставят картини на планини и морета. Аз искам да сложа точно над леглото картина с коне и море. Морето ме успокоява, приятеля ми също. Според Фън Шуи мога ли да сложа такава картина? Много ще съм Ви благодарна ако някой може да ми отговори. Има много противоречиви мнения по въпроса. Благодаря!
Звездица
Здравей, mursy!

Ще изразя свое лично мнение. Нека и Мони да се изкаже по въпроса.
Мисля, че преди всичко е важно личното усещане и личната нагласа. Щом морето те успокоява, щом обичаш коне, защо да не я сложиш!? По принцип в спалнята се релаксира и се споделя любовта. Слагат се символи на любовта, щастлив семеен живот и изобщо на романтиката.
Аз лично никога няма да сложа такава картина в спалнята си, защото имам необясним страх от морето и гледайки море на картина, изпитвам вътрешно безпокойство. Харесвам коне. За мен те са символ на приятелството. Такава картина бих сложила някъде, където трябва да има динамика.
Погледни картината, отговори си на въпроса какви асоциации поражда у теб, как се чувстваш и отговора ще ти помогне да направиш своя избор. Ако решиш да я поставиш в спалнята, слагайки картината на стената мислено си кажи нещо такова: "Нека да стои тук, за да са спокойни душите ни (примерно като морето) и да има любов и приятелство м/у нас (имам предвид конете)". Получава се нещо като закодирване, заклинание или както искаш го наречи.
Успех!
Monka
Ще почета малко преди да отговоря.
Днес по пътя за Кабакум видях една къща със син покрив ,която все си мисля колко са сгрешили.Покрива трябва да е червен не син ,не зелен ,а червен.Синьо е вода-става много вода и в банята също е лошо синьо.Банята е най- лошо червено.
Мамчето
bez_sqnka_f
Значи за картината с коня - стига конят да не бяга бързо, да не изглежда подплашен или разярен, можеш да я сложиш. Той излъчва сила и мъжество.
Мамчето
Нещо ме е обвзела манията да снимам тези дни  :laugh:
Та да ви покажа и тези фигурки, подходящи за любовното гнезденце в годината на плъха


[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=375&i=spa0068fe2.jpg]
Звездица
Мисля, че имаш право.  :specool:
Monka
Много подходящо наистина :specool:
Monka
За тези които имат градина и двор
Хубаво е в левия ъгул на входа да имате фонтан -приципно където и да е фонтана носи просперитет .Ще дам примери с големи известни сгради-Рилски манастир има го в моя сайт ,ще сложа и Сант Петро тези дни .На Манастира фонтана се намира от ляво на входа на верандата ,на църквата на Ватикана има два фонтана от двете страни ,също има и колони като на входа на морската градина на Варна до ФК ,които образуват обла форма.Облата форма също носи Богатство,Изобилие и Просперитет.Ако сте забелязали на имения които дават по филмите ,на някои хотели има път които е в кръгла или елибсовидна форма за пристигащите коли а в средата на кръга има градинка.Това е много добро решение.Не е добре ако порталната врата води директно към входната ,ако е така може да се коригира с заоблена или криволичеща пътека.Не е добре входната врата да е от страната на море-директно на плажа или езеро.Може да е заден вход ,но не и главен.Това не важи ако от задната страна на сградата има къщи и дървета .Не е добре ако нещо има пред вашата водна врата -електрически стълб,дърво или нещо подобно.Ако имате такова може да се коригира.Плачеща върба носи болести ,Орех не се реже ,не е добре да имате пъл от одрязано дърво -ако имате такова може да се корифира с декоративни камъни отгоре и зеленина. :bye:
Monka
Последните три съществени неща като завършването с много добър успех,позицията ми на работа и колата бяха заложени в новата карта на съкровищата ,която ви казах кога си направих и дава вече своите плодове.Другите неща също се движат ,а за колата не съм се и надявала.Заложих биййтъл ,но като цена и като кола тази която получих е много повече ,само като се има в предвид ,че съм първия собственик  :vlub:
Картата действа .
Мамчето
Монка, писала си нещо за тази карта и преди, но нищо не разбрах  :confused:
Можеш ли да обясниш пак синтезирано, когато имаш време?
Dru
[tt]Или пък да ни направиш по една карта ?  :blush: :blush:
edit: Марти, ти така като във филма,в кутия ли ги правиш? И какво слагаш? Снимка или пишеш? 

И аз нещо не схванах с тези карти, а вече колко пъти казваш,че твоите работят  :naughty: :ok: Ми, тъй де  :dntknw: имам си наум някои нещица, дето няма лошо да се случат  ;)
[/tt]
Monka
Няма да ви показвам мойта щот ме е срам ,честно казано.
Ще направя примерна карта малко по късно  :flowerysmile:
Dru
[tt]Марти, твойта не искаме да ни показваш, за да не развалим магията  :winkiss:


Това с примерната е идея. Снимай я, за да се светнем как да си направим,че аз много бавно схващам  :blush:
[/tt]
Monka
Ми аз мислех да направя примерна ,ама после се сетих ,че ако тя почне да действа :confused:.НАли един път ви разказах ,че я смених и сега определено действа новата  ...мъжа ми също бях му сложила снимка на автомобил и получи подобаващ отговор във вид на служебен автомобил.Ще си помисля ...май ще трябва да обясня подробно.Честно срам ме е.Много е хубава каартата ми ,бих ви я показала ,обаче само на вас ,други хора не искам да я виждат.
monik
Наистина кажи,и покажи как да я направим тази карта :24:и колко голяма да бъде.Примерно на някакъв картон да се разчертае на полетата за които си писала и да се добавят снимки на желаните неща за всяка зона,и как беше в минало време да се пише :dntknw:
Monka
Такаа няма да показвам мойта карта ,защото се притеснявам да не бъде осквернена.Ще се опитам да разкажа маскимално ясно и разбираемо как да си направите такава карта.
Взимате един тапет за фотошоп ,който ви харесва и го правите 1000 на 1000 размер,запазвате го в една папка наречена Фън Шуй.След което си помисляте много внимателно какво искате от живта-къща,кола,дете,пари,мечтаната работа ,сватба,любов и т.н.Започвате да събирате материал-картинки,снимки,елементи каквото искате.Давам пример-кола фолгсваген Бийтъл,план на апартамент,двама влюбени на плажа ,малко детенце момченце и момиченце ,корица на списание Мениджър,булченска рокля и т.н. Избирате неща касаещи и съпруга ви -примерно и за него кола и също и детето ви.
След като съберете достатъчно материал правите картинките малки и ги вмъквате вътре като големия квадрат го разделяте с четка -Blush каквато предпочитате на 9 сравнително равни квадрата .После се слагат снимките намалени вътре ,после се пише какво искате точно ,но В СЕГАШНО ВРЕМЕ ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО ,например-Купих си апартамент с 2 спални и картинка на такъв апартамент ,Купих си кола еди каква си и картинка в същото поле.Правите колаж ,в училище и детската градина правехме такива на дадена тема.Ще питате ,ами как да разберем кое къде да поставим?
9те квадрата съответно отговарят на зоните

Просперитет                      Слава                              Брак

Семейство                          Здраве                            Деца и Творчество

Знание                              Кариера                          Полезни хора и Ментори

В квадратчетата съответно се слагат и се пише за :
Просперитет -неща свързани с материалното:кола,жилище,офис,пари и т.н
Слава- с какво искате да ви познават в обществото ,какъв успех желаете на работа,сред приятелите ,какво искате да виждат хората във вас,до каква степен искате да стигне вашата слава
Брак-какво искате в брака ?Любов?Разбирателство?Вечност?Всичко което искате от брака и свързано с него
Семейство-Събития,обединяващи вълнения,щастие вдичко което искате от семейството
Здраве-Физическо,психическо,здрав дух здраво тяло
Деца и творчество -всичко за децата ви,всичко за вашите бъдещи проекти .Прмерно фотография,рисуване,танци ,план за къща и пр
Знание-степени на образование,необходими квалификации,езици
Кариера-Професията,Успехи,Върхове
Полезни хора и Ментори-Нашият форум например,вашите приятели,Вашата религия

Не мога да ви съставя карта.Картите са строго индивидуални,те идват от вашите сърца и мечти .Няма ограничения в големината на вашите желания,колкото по ясно и точно напишете какво искате,колкото по точни снимки дадете ще получите това което искате ,даже повече,даже за неща които сте мислили преди време и не ви е направило впечатление ,че от там може да изкочи вашата мечта.Може да я държите на показ ,но ако смятате ,че някой би се присмял или би изразил нещо негативно към нея ,я приберете на сигърно място и забравете за нея.Когато започнат да съвпадат нещата ще може да ги съпоставите.

Ако имате въпроси питайте :clover:

Аз съм правила моята карта по тези указания ,както аз почувствам ,че трябва да изглежда и се получи добре :flowerysmile:
Monka
Може да е на квадратен лист разчертан  на 9 квадрата .КАртинките може да изкарате с диск,флаш памет във всяко фото и да ги залепите,може и от списания
Мамчето
Монка, ти не си спала, мила, за да изпълниш нашата молба  :vlub:
Благодаря ти  :gestos18:
Много подробен и изчерпателен отговор, но аз пак задавам въпроси :crazy:
Значи в съответните зони (на листа) поместваме желанията си в думи и картинки...
(във всяка зона можем да си пожелаем повече от 1 нещо, нали)
...а не слагаме самата карта в съответната зона на дома (като цяло) или на стаята.
А има ли значение картата в каква зона ще бъде поставена? И къде евентуално е най- добре да бъде?
Аз мисля, че съкровените желания на хората не трябва да се излагат на показ и трябва да е "скрита" тази карта. И като е скрита и ако е затрупана с нещо  :confused: и трябва ли да е сгъната (или да е разгъната)  :confused:
И не ми е много ясно това със зоните, по- точно: целият дом е разделен на зони, но може и всяка стая да се раздели самостоятелно... Не се ли припокриват в такъв случай тези зони и какво произлиза от това?
Сигурно ще имам още въпроси  :crazy:
Мон, още веднъж ти благодаря, че ни отдели от времето си за почивка  :love:
Dru
[tt]Марти, благодаря!  :love:

И аз, естествено, имам въпроси  :blush:

Тези на мамето са ми важни и на мен  :blush: , защото това, къде ще се остави картата не е маловажно  ;)  Аз не мога да работя с Фотошоп и дали ще може да си направя карта от картон и да си лепя по нея разни снимки и текстчета? А и въпросът  със сгъването? - щом мойта ще е голяма, за да е четлива  :blush: и ако я разпъна като фототапет ще ми се пречупи "магичната" енергия или по-скоро Ники ще ме скъса от майтап  :rlol:

Казваш,че трябва да се пише в сегашно време, но примерите ти са в минало свършено  :blush: Предполагам,че трябва да се придържаме към примера  :dntknw:
[/tt]
Картата трябва да е разпъната
Направи я формат а4 примерно или по голям.Това което напишеш може да е супер ситно ,може картинките да са миниатурни и да се чете с лупа ,но това не е проблем.Важното е да е разпъната,да има картинки и да има написано в сегашно време .Моите едвам се виждат
Мамчето
Dru,  :love:
Правиш си картата на ръка, а желанията си ги пишеше на РС и си ги изрязваш и си ги лепиш (пак е четливо).
(да се лепят ли трябва или да се забождат с нещо?)
И Ники може и да не знае (поне не преди да започне да действа картата) и няма да се майтапи  :secret:
В старото обяснение Марти е посочила мин. време- явно техническа грешка...
Monka
Цитат
Монка, ти не си спала, мила, за да изпълниш нашата молба  :vlub:
Благодаря ти  :gestos18:
Много подробен и изчерпателен отговор, но аз пак задавам въпроси :crazy:
Значи в съответните зони (на листа) поместваме желанията си в думи и картинки... -Да точно така
(във всяка зона можем да си пожелаем повече от 1 нещо, нали)- Може колкото искате
...а не слагаме самата карта в съответната зона на дома (като цяло) или на стаята. -Аз я държа в зона Просперитет .Като влезеш в стаята поглеждаш напред и в ляво ъгъла
А има ли значение картата в каква зона ще бъде поставена? И къде евентуално е най- добре да бъде? -Казват ,че е най добре в зоната на Просперитета да стои
Аз мисля, че съкровените желания на хората не трябва да се излагат на показ и трябва да е "скрита" тази карта. И като е скрита и ако е затрупана с нещо  :confused: и трябва ли да е сгъната (или да е разгъната)  :confused: -Разгъната под куб с дрешки я държа в шкафче
И не ми е много ясно това със зоните, по- точно: целият дом е разделен на зони, но може и всяка стая да се раздели самостоятелно... Не се ли припокриват в такъв случай тези зони и какво произлиза от това?- Може всяка стая поотделно .Зоните имат значение заради тяхното активиране,например ако е разхвърлено може да ти повляе ,ако имаш нужда от нещо -любов пари активираш зоната и така
Сигурно ще имам още въпроси  :crazy:
Мон, още веднъж ти благодаря, че ни отдели от времето си за почивка  :love:
Monka
Дру залепи ги с лепило.Вихрен незнае за картата.Знае за моите занимания с фън шуй веднъж я взе като подреждах и я почете и без да каже нищо я остави .Не ми се смее и не ме пита ...важно е резултата да има  :biggrin:
Мамче не се сещам да съм дала срок.Може би съм казала кога е почнала да действа при мен .
После да кажете за резултата като дойде.
Интересното е ,че хубавите неща които ми се случиха са дошли от щастливи случайности.Мисля си ...ами ако не бяха се случили.Можеше да минат и заминат покрай мен ,но имах късмет и това е прекрасно.Когато ми се случи нещо прекрасно си мисля "А можеше и да не се случи"Аз съм щастлив човек!
Преди 10г например майка ми ми надуваше главата -трябва да си оптимист,трябва да си реалист,трябва да с в хармония.Фън шуй е наука за хармония на човека с природата,на предизвикаване на благоприятна енергия и избягване на лошата енергия.Ако знаем как да използваме тази благоприятна еднергия ....може да сме щастливи цял живот и да не изпитваме лишение от нищо. :flowerysmile:
Monka
Мисля ,че оптимизма и хармонията ми дойде от както за първи път приложих нещо свързано с фън шуй.
Ако имате други въпроси за картата с радост ще ви помогна ,да си направите и да бъдете щастливи :vlub:
Мамчето
Благодаря, Марти!
Със сигурност ще има още. Сега чакам да ми дойде музата и да осмисля и подредя приоритетите си.
Имам и място да правя на "добрата енергия" и още символи да купя. И още да прочета...
Дааа, сигурна съм, че ще проработи, защото съм един непоправим оптимист. :uraaaaaa:
Един от принципите ми е и от най- безизходната ситуация има поне 2 изхода
monik
Направих я,Монка мерси за подробностите.Остава да видим дали действа.Ама си написах на лист,щото не разбирам нищо от фотошоп :blush:
Monka
И така става .На мен ми беше по лесно да я изкарам като снимка ,но нали ви разказах какъв майтап стана  :biggrin:
На лист също е добре,може дори да е кодирана казват като картина например,но според това което съм прочела на- добър ефект дава когато е написано ясно и точно в сег .време и подкрепена с картинки  :flowerysmile:
monik
Само да кажа,не знам това чудо колко бързо дава резултати но добрите вести не закъсняха.Няма да кажа нищо повече да не урочасам работата,като стане ще се похваля :uraaaaaa:
amber
Бебе, ти карта ли си направи?
Стискам палци нещото да се случи ;)
Това е съкратената версия на нашия форум. За да видите пълната версия, с повече информация, моля чукнете тук.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.