Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Фън Шуй и уюта в дома
www.amber-bg.com > Дом,градина,хоби > За дома
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Monka
Ауу браво браво.
Аз забравих да ви кажа ,че тези работи дето ги печеля от разни игри и промоции  имат връзка с едно от желанията ми, а преди никога нищо не съм печелила за 26г.
Мамчето
:00036:
Звездица
По въпроса за колко време се осъществяват желанията, мога да кажа само, че в началото на годината, към февруари някъде, на работа си разграфих на Ексел 9 големи квадрата. Започнах да ги попълвам, но времето ми стигна само за 3 квадратчета. Едно от нещата дето го копирах, беше къща. Е, вече е юли и има изглед до края на месеца да се сдобием с ново жилище.
Другото нещо беше за нова работа и от понеделник съм на новото работно място.

Май наистина живеем в ускорени времена. :rolleyes:

Това, че има празни непопълнени квадратчета, не ми попречи.
Monka
Не пречи да-не е задължително навсякъде да пишеш ,може да не са ти необходими неща от други квадратчета .Както и в дома не е задължително да активирш всяка зона ,може и само една или две или колкото ви трябват
Dru
Такаааа...


Аз пак ще питам, че не ми стана ясно  :blush:

В картата в кое време пишем?

Купих си къща? или Имам къща?

Оздравях?  или Здрав съм ?  (тук вече е много важно да се изясни)
Monka
Второто Дру
Имам къща на три етажа в Драгалевци и т.н.
Здрава съм и цялото ми семейство също ...
Dru
Благодаря, Мон!

Отивам да чертая и да пиша,че сме здрави,че като гледам Стефи как се мъчи с тая температура и ми се реве  :sad:
p0liglot
Привет момичета!Аз също си направих карта и изчетох доста книги за фън шуй,които дръпнах от оня сайт на руски,който Амбър даде.Дано да проработи картата.А иначе-мога да кажа,че съм вече съм доста запален привърженик на фън шуй-отчасти и благодарение на Монка и нейните чудесни обяснения и въодушевено тълкувание на нещата-благодаря за което! :flowerysmile:
monik
Ама аз съм си написала картата така пр."имаХ къща на три етажа........."
МАРТИИИИИИИИ, :bye2: :shocking:може ли да я преправя,то все едно не съм направила нищо,въпреки че както вече писах,започнаха да се случват някои от написаните неща :dntknw:
Monka
Имах е все едно си имала ,а вече нямаш.Трябва да е имам .Поправи я ,а другата я изгори за най -сигурно.Ама внимавай как ще изгориш  :laugh: [br]Първо направи новата и след това изгори старата.Може да действа ,обаче ти си я поправи ,защото да не загубиш спечеленото а това
monik
Ау,знаеш ли как се стреснах,като го прочетох това нещо.Направих си новата точно преди да се появиш наоколо,тази вечер аз те чаках :flowerysmile:ако знаеш с какво нетърпение :laugh:

Айде в кафето да те черпя едно по случай хубавата работа.
Monka
Няма страшно ,вече си я направила както трябва.
Преди време ,когато бях на 13 някъде имах една идея да напиша в една тетрадка в минало време нещата които искам да ми се случат .Например като приказка :Спечелих от тотото след което си купих къща ,срещнах еди кой си и се влюбихме и така нататък както искамх да се развие живота ми.Не го направих ,обаче като прочетох за картата много ми заприлича на това :shocking: :shocking: :shocking:
Сега не мога да се сетя къде го пише и в сайта на Лилиан Ту имаше точни указания как се прави картата ,обаче пишеше че най доброто време за писане е сегашно продължително Имам-имам и продължвам да имам .Другото не е грешно пак  ,дори някой да е написал -Ще имам ,обаче за по бързо действие и трайно се ползва това време.
monik
Мон,не си ме разбрала на ЛС, имах предвид че явно има значение в какво време е написано.щот наистина в един момент стана работата ИМАХ :haha: :laugh: :lol: :rlol:.А за магьосника-хахахахаха ще ми се ама НЯМААААААА :bleh: :24:Знайш кви неща щях да сътворя,твоят "Аполон"в луксозна яхта щях да превърна :laugh: :vent:
monik
Народните суеверия и Фън Шуй - колко много си приличат
Приликата между народните суеверия и Фън Шуй.
Днес ние често използваме различни ритуали, които подсъзнателно сме усвоили от нашите майки и баби, за да избегнем неприятности и болести. Често да "чукнем на дърво", заобикаляме пътя си заради някоя черна котка, завъртаме се три пъти, ако се наложи да се връщаме.

Интересно е, че между тези наши суеверия, които вещаят лоша поличба, и древното изкуство Фън Шуй съществува известна прилика. Подобно на нашите прабаби, които са гонели лошото от къщите си, така и източното учение е създало свои правила за неутрализиране на негативната и овладяване на положителната енергия.


Счупеното огледало носи нещастие.

Според Фън Шуй вредни са и огледалата с рисунка, огледалните плочки и всички отразяващи повърхности, защото раздробяват отражението на части. Това разрушава енергийния заряд Никога не заставайте пред счупено огледало, то ще намали енергийния ви заряд на тялото, което най-напред влияе на здравето.


Не показвай върху себе си.

Не посочвай върху себе си - предупреждаваме човека, който ни разказва за нечии болежки и недъзи. Според Фън Шуй тук действа следният механизъм: посочвайки с пръст, ние изпращаме енергиен заряд. Едновременно с това, назовавайки болестта, даваме на този заряд съответстваща окраска - запълваме го с точна информация за диагнозата.


Не сядай на ъгъл - няма да се омъжиш.

Това народно поверие е обяснено от Фън Шуй чрез потоците неблагоприятна енергия, създадена от остри предмети или ъгли.
Потоците се наричат "отровни стрели Ша" и лишават човек от късмет и взаимност.
Ако сте неомъжена и седите срещу ъгъла на маса, енергията ви се деформира, изкривява и разпилява, а това намалява шансовете ви да се задомите.


Не готви, когато си в лошо настроение - ще "заразиш" семейството.

Храната попива негативното настроение и тези, които ще я хапват, заедно с калориите и витамините, ще приемат съответния енергиен заряд.


Не позволявай на никого да стои зад гърба ти.

Фън Шуй смята за най-слабата енергийна позиция тази, при която зад гърба ни има човек, дори да е доброжелател.
Най-защитени сме, ако зад нас има стена или преграда.


Не се сбогувайте през прага - ще се скарате.

Прагът е енергийна преграда, разделяща два свята. От едната страна е твоят, а от другата - чуждият.
Невидима граница пречи да се установи контакт и енергията, предадена през него, е загубена за двамата участника, а контактът разрушен.


Не се връщай от пътя - няма да ти върви.

Както в случая с прага, всички прескачания от един свят в друг са достатъчно енергоемки.
Ако все пак ви се наложи да се върнете, седнете, възстановете силите си у дома.
Погледнете се в огледало - отразявайки се, енергията се удвоява.


Не заставай в ъгъла на стаята.

Това е още една крайно неблагоприятна позиция.
Ъглите в помещенията се смятат за място, способно да изтегли от човека силите му. Не напразно разлудувалото се дете наказват в ъгъла, за да се освободи от излишната хулиганска страст (най-важно е детето да не стои там повече, отколкото трябва).

Тези правила ще прогонят негативната енергия около вас.

26.04.2006/Розали
Lina
Цитат
Здравейте, :bye:
хареса ми Вашата дискусия, бих искала да се включа.
Мога ли да ви помолия за съвет?
Огледалца могали да сложа в трабите на банята така, че да гледат кам сасетката?
Монетите трябвали и те да се пречистят както останалите предмети?
И знаетели как се зареждат предметите които се поставят?
Благодария :flowerysmile:

Не мога да разбера за трабите .Защо искаш да сложиш там огледалца?Едно огледалце е достатъчно ,но с тях се внимава..Имат различна форма и това е от значение.Едното може да си го сложиш вутре ,а другото е само за от вън на вратата.
На тръбите се закача чан.
Монетите виж аз не съм ги чистила ,ама не съм и чела ,че трябва да се чистят.Май не ,те се водят пари.
Предметите просто ги поставяш с тази мисъл където искаш да активираш нещо.А кристалите се чистят с морска сол -7 лъжици морска сол с вода за 7 дни.
Бебе тази статия е супер .Чела съм я и ми станаха ясни нещата от бабините девитини и ги спазвам.Не са случайни тез суеверия
Dru
Тук нещо ми е странно в поста на Лина  :crazy:

Марти, ти ли отговори в нейния пост или аз пак не виждам както трябва  :confused:
И сега да си питам, като абсолютен невежа в таз наука  :blush:


1.Тръбите не трябва да се виждат, така ли?

2.Ако се виждат им се слага нещо - напр. чан, както чета в отговора? Под чан имате предвид български такъв или нещо китайско?

3.За огледалцата - бях решила да си купя от китайския магазин, ама това с фoрмата ме  :crazy: Каква форма трябва да си купя? Искам да сложа на вратата на банята,защото е точно срещу вратата на детската стая  :confused: Едно достатъчно ли е?
amber
Марти се е объркала и е отговорила в поста на Лина.И май не се е усетила:)
Monka
Всъщност натиснах да я цитирам ,обаче като постнах не излезе цитат и го поправих от иконките горе.
А последното изречение е за твоя пост Бебе.
Затова така се е получило.
Трабите не трябва да се виждат да .За огледалцата ще изровя след малко къде съм обеснила.
Lina
Тръбите не се виждат, покрити са само там кадето е водомера има вратичка. Мисалта ми е за там да сложа от малките многоагални огледалца. Но в каква посока надоло кам саседката, на вратичката от вътрешната страна или на стената така че да се оглежда във вратичката.
И савет за тоалетната дайте много е зле
Входната врата сочи кам тоалетната направо, в тоалетната има прозорец от малките. До тоалетната се намира кухнятя, тя е малка и в нея има само мивка и хладилник, печка няма.
Lina
Да попитам за картата, доста подробно я описвате.
Започнах и аз да си правя но ми възникнаха въпроси

Задължително ли трябва да има снимки?
Могали да пиша и желания на мъжат ми и децата ми?
Можели в графата пари, семейство, слава и кариера да напиша едно и съшто?
Не правя разлика :blush:

Благодария
Lina
За пеперудите в фън шуй знаетели?
Моя приятелка е гледала случаино "искрено и лично"темата била точно за фън шуй, имало специалисти в тази област и си давали мнението.
Коментирали, че било хубаво да имаш пеперуди в къщата. Даже една от жените си отглеждала. Но каде се поставят, за какво и каква бройка не ми стана изнестно?

Ако не ви затруднява бихтели изпратили малко снимчици за картата.:flowerysmile:
Dru
Лина, картата не е хубаво да се показва, така че ...  :dntknw:

И на мен все още ми предстои да си правя  :blush: Все започвам и се спирам. Искам да я направя, когато съм спокойна.

Не е задължително да имаш снимки или картинки  ;), както каза мамчето, когато не е имало фотошоп, пак са се справяли някак, нали  :naughty: Напиши какво искаш и чакай. Аз първоначално така ще правя, а когато намеря снимка или картинка, ще допълвам  :yes:

Това с пеперудите не съм го чувала и нямам идея за какво иде реч.

Вратите знам,че се неутрализират с огледала. Затова и по-долу питах на моята баня какво огледало трябва да сложа? Трябва ли да е закачено или да го залепя?
Monka
Лина не си слагай такова огледалце в къщата ,може да го сложиш само ако е близо до прозорец и да гледа навън през прозореца.
Вие да не жиеете в гарсониера ,както ми го описваш ми напомна на стария ни апартамент.На вратата на тоалетната със сигурност трябва да сложиш огледало.Ако нямаш сега възможност да я смениш с ПВЦ с огледало мога да ти предложа по ефтин вариант -да залепиш огледално фолио и сложи един чам или кристал някъде закачен до вратата.
Картата ти решаваш как да си я направиш ,не  езадължително да е със снимки ,но как не правиш разлика ???Ами примерно за кариерата си пишеш неща относно работата ти в бъдеще как искаш да се развият нещата ,в семейството -примерно искам 2 или 3 деца ,за парите -кола,апартамент,еди колко си пари ...и т.н.
Lina
Наистина сам затруднеда, за мене семеиство, кариера, пари са свързани.
мъж деца да,
кариера там са парите, а
парите са от кариера
Благодаря Ви момичета :flowerysmile:
Много сам уморена ще помисля
хубаво е когато има с кои да си побабриш

ще разбера за пеперудите
а имах и една книга за свещите каква да палиш и кога
знам че си отбелязах точките в нас и когато децата боледуват ги паля
има резултат, да не се хваля

ще потарся и ще ви споделя доскоро
Monka
Имам двойка пеперуди на пердето ,дала съм снимка някъде назад в темата .Те носят любов и разбирателство.
Звездица
Здравейте, момичета!

Имам проблем. :sad: Моля, помагайте бързо.
Става въпрос за това, че нещо ми се изплъзва продажбата на апартамента, а намерихме по-голям, който сме депозирали.
Много хора минаха да го видят, много го харесаха, но не можем да го продадем. Имаше такива, които на прага на подписването се отказваха по различни причини. Например, на едни не им стига ипотечния заем, други не ги одобряват за потребителския, който искат. Днес трябваше да подписваме, но нашия купувач бил пиян до неадекватност. :eek:

От нерви едвам си събирам мислите.
Някой знае ли къде какво да сложа, за да ми се усмихне късмета и да си продам най-после жилището. И не на безценица, де. ;)
Мамчето
О, Звезди  :usp:, ще стане работата, но защо трябва толкова нерви да хабиш...
Марти е  "най- веща" по Фън- шуй, а я няма тази вечер и сигурно няма дас е появи- май мъжо и се прибира петък, събота и неделя...
Може би да добавиш още "нещо" към картата (нали може да се допълва). Толкова искам да ти помогна...
Но се сещам само това: Всяко зло за добро
Май и ти си от тези, при които хубавите работи бавно стават- но по- важно е да стават  :specool:
Monka
Звезди  :usp:
Незнам дали това е за тема фън шуй или тема недвижими имоти ,но аз съм веща и в двете ,защото имаме такав фирма от 15 и повече години така ,че все нещо ще измисля . :specool:
Мисля че в някоя от книгите имаше нещо по въпроса .Ей сега ще потърся и ще ти отговоря.
Я ми кажи ти обаче фирма ли ползваш за продаването или сама?Може на лични да продължим...
Monka
НАМЕРИХ ГО! :uraaaaaa:
Вземете снимка  или обява на вашата къща ,залепете отгоре зелен или червен надпис "продадено" и я поставете в сектор Полезни хора на ба гуа .Поставете снимката в черно-бяла рамка или с черни и бели панделки наоколо.Всяка сутрин преди ставане и всяка вечер преди лягане отделяйте по няколко минути ,за да съзерцавате снимката.И изхвърлете от главата мисълта ,че пазарът е свит -това размътва заобикалящото ви енергийно поле.
източник :Фън шуй за 5 минути

Ако не можеш да се орентираш къде се намра в дома ти сектора полезни хора -това е десния ъгъл успореден на вратата на вашия хол или всекидневна стая.

Звезди да ми кажеш дали действа  ;)
Monka
И понеже много бях заета и не бях толкова активна във форумите  които са ми любими теми и  съм модератор сега ще ви засипя от информация  :gestos18: :86:

Днес реших да почистя кристалите си -кристала на компютъра ми,на Майк,моя,на мъжа ми и кристала яйце -които е за знание.
Ще поговоря малко за личните кристали.
Яйцето е символ на знанието и мъдростта ,то помага при изпити и при работата на хората,Глобусът също е символ за знание ,много е полезно личния кристал на ученик да е глобус или да има такъв кристал в стаята си.Има кристални топки ,пирамиди и др.Кръсталът на дома е хубаво да бъде Лотос .Тези кристали се продават във всяко китайско магазинче.
Кога разбирам дали е станало време да ги почиствам ли? Ами когато ми се запъне работата ,когато боледувам имам изпити ,които са ми трудни,от които са ме върнали да почета пак .Почистването съм писала как става ,но пак ще повторя:в един съд 7 лъжици морска сол за 7 дни на открито небе/балкона например/.Кристалите се вадят с лъжица и се измиват на течаща СТУДЕНА вода .Горещата вода уврежда кристалите
Старайте се да не пипате кристалите ,не е добре личните кристали да се пипат от друг човек,не е фатално да ги докоснете или преместите ,но избягвайте контакт с личните кристали на хората и животните.
Когато си почистя кристалите се чувствам по добре и нещата ми престават да са в застой.
Monka
За благоприятен Фън Шуй ,за подхранване енергията на вашето бебе...
Винаги е по -добър фън шуй да изберете необичайно име ,дори и сами да го измислите ,защото то излъчва свежа енергия Ци.Подобно на храната имаената имат срок на годност и се износват и годността им изтича.
Това не означава ,че човек не може да успее с често срещано име ,но ще му е нъжно много повече усилие.
Monka
Соления метод за почистване на кристали е много добър ,защото едновременно почиствате и заземявате кристала .Кристала трябва да се почиства когато усетите ,защото ако го изоставите той генерира отрицателна енергия.В случаите когато вашите кристали са на показ -примерно лотоса е много красив на живо -страхотно украшение за дома -прибран е и не мога да приложе сега снимка или примерно моята жаба с камъни сваровски ,ако ги причистя със морска сол ще загубят красостата си от солта,затова се почистват с евкалиптово масло обилно .
Личните кристали ги държа в кутия в сектор знание и мъдрост .Не е добре да са на показ ,защото може да ги пипне някой.Кристала на компютъра стои върху него.
[img]http://images.monkapana.multiply.com/image/8/photos/12/500x500/63/IMG-5291.JPG?et=kOv6q4BfZ3e03c0owcygJQ&nmid=71024661[/img]
Компютъра ми има кристал ,защото като го взехме постоянно се разваляше нещо ,изгоря монитора,после една платка ,въруси постоянно и му купих.Не е лошо да има ,защотото компютъра е извор на информация и затова е добре да има кристал.
Звездица
мерси,мамче  :vlub:

:gestos18:

Цитат
Звезди  :usp:
Незнам дали това е за тема фън шуй или тема недвижими имоти ,но аз съм веща и в двете ,защото имаме такав фирма от 15 и повече години така ,че все нещо ще измисля . :specool:
Мисля че в някоя от книгите имаше нещо по въпроса .Ей сега ще потърся и ще ти отговоря.
Я ми кажи ти обаче фирма ли ползваш за продаването или сама?Може на лични да продължим...
Мерси, Мони!  :vlub:
Ей сега ще го направя!  :116:


Златни сте!  :35: :35: :35:
amber
Монка в твоята вълшебна книга не пише ли нещо и за по-бързо завършване на ремонт?  :sad:
Monka
За съжаление не ,обаче има едно универсално управвнение за всички въпроси.
Когато имате проблем ,всеки ден трябва да отделяте по 10 минути в мисли само за него ,желателно е да бъде на някое място сред природа ,може и вкъщи в сектор Мъдрост.-това е левия ъгъл като отвориш вратата ,успореден на вратата.След известно време решението на проблема ви неочаквано ще ви споходи.
Звездица
Само да кажа какво направих.
Копие на натуралния акт залепих върху вратичката на кухненския шкаф горе. Залепих го с черно тиксо като рамка. На една правоъгълна бележка написах със зелен фулмастер "ПРОДАДЕНО" и покрая я оцветих като зелена рамка и с лепило я залепих леко диагонално по средата на натуралния акт.
Сега си стоят залепени там горе в зоната на полезните хора.  :yes:
Monka
:specool:
Мамчето
Още утре ще потърся "Фън Шуй за 5 мин"
Monka
Специално в тази книга само прочетох ,че преди да се активира каквото и да е всеки път пред вратат се слагат 9 зрънца ориз .Ан не съм го правила ,но нещата ми пак имат движение. ;)
Monka
За богатство и изобилие е хубаво да имате рибки -5 златни и една черна .В Пикадили център видях да продават аквариуми -много красиви и имаше точно един който беше с 5 златни и една верна рибка.
За заболекарски кабинет е много хубаво да има рибки във фоаето -те успокояват хората и привличат клиантела.
Lina
Здравейте,
за рибките в пикадили
живи ли са?
И ДО КОЛКОТО САМ ЧЕЛА ТРЯБВА ДА СА 8 ЗЛАДНИ И 1 ЧЕРНА
ЧЕРНАТА Е ЗА ДА ОБИРА ОТРИЦАТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ
8 ЗЛАТНИ СА ЧИСЛОТО НА ПАРИТЕ
В КЪШТИ ИМАХ И НЕПРЕКЪСНАТО МИ УМИРАШЕ НЯКОЯ, ВСЯКА СЕДМИЦА ХОДИХ ДА КУПУВАМ НОВАЛ
В ЕДНА СЕДМИЦА УМРЯХА ВСИЧКИТЕ ЖЕНАТА КОЯТО ИДВАШЕ В НАС ДА ПОЧИСТВА ПОЧИНА
ДРУГОТО КОЕТО САМ ПРОЧЕЛА ,ЧЕ АКВАРИУМА НЕ ТРИЯБВА ДА СЕДИ НА ЗЕМЯТА И ТАКА НЕ УСПЯХ ДА ИЗМИСЛЯ НА КАКВО ДА ГО СЛОЖА.
НО БЯХА МНОГО КРАСИВИ И МНОГО СЕ ЗАБАВЛИАВАХМЕ С ТЯХ
В КЪЩИ ВСЕКИ ХОДЕШЕ ВЕЧЕР И СУТРИН И ИМ СИ ПОЖЕЛАВАШЕ НЕШТО
ДОРИ И КУЧЕТО ТО Е МАЛКО ФАСТЪЧЕ И ПОЧНА ДА СЕ ОПИТВА ДА ВДИГА КРАК НА АКВАРИУМА
НО СЕГА КАТО ГО РАЗКАЗВАМ МИ СТАНА МАЧНО  МОЖЕ ПАК ДА СИ ГИ ВЗЕМАЛ
В тази книга за 5 митути ако не се лъжа имаше и ваза на късмета как се прави. :flowerysmile:
Мамчето
http://www.comfort.bg/bg/интересно/view/129.html
p0liglot
Вижте това : http://www.feng-shui-bg.com/
Monka
И двата сайта не съм ги срещала .Хвърлих едно око има интересни неща.Това за парламента го знам ,даже даваха по новините ,че ще променят интериора изцяло съобразен с фън шуй .Имат нужда и то спешна  :laugh:
Dru
[tt]Искам да си намеря ето такива свещници, много ми харесаха!!![/tt]

Dru
[tt]И този ми харесва!

Нали пеперуди, две, до леглото носели  :blush: повече секс , пък тези са и свещници, т.е. романтика.....[/tt]
amber
Горните с малките пеперудки и на мен ми харесват много!
Monka
Цитат
[tt]Искам да си намеря ето такива свещници, много ми харесаха!!![/tt]


Тези са страхотни и аз ги издирвам ,също има и щипка за тейбъл картички от такъв тип ,ако някой ги забележи да пише.
monik
Марти взех си книгата на Лилиан ТУ "фън шуи за богатство и изобилие"може да ми трябва помощ при определяне на посоките и да ми кажеш откъде да си взема компас и другите неща.Успях да накарам мъжо да затваря капака на тоалетната чиния,ОБАЧЕ за вратата на банята до бой ще стигнем.Тя/банята/се намира точно с/у стаята в която спим и той я оставя непрекъснато отворена :furious: :mad: :ranting:изтръпвам от бесовете вътре в мен на тази тема.Мисли си,че приказвам приказки от народното творчество.За това съм си замълчала и за картата с желанията.
Monka
Ами капака е трудна работа да го накараш.Моя мъж се вулнува от фън шуй и ми има доверие ,не ме пита и няма против когато кажа ,че нещо трябва да е еди как си заради фън шуй ,обаче не споря за тоалетната ,просто я затварям когато видя ,че е отворена ,още повече ,че сега е пренаселено у нас и каквото и да кажа на някой друг няма да ме чуе,но си мисля ,че с много работа мога да променя това у него ,коагато живеем сами и когато непрекъснато вижда ,че капака е затворен ще започне да го оставя в състоянието което го е намерил ,за да не ми разваля подредеността .Забелязала съм ,че има такива наклонности и мисля ,че всеки човек би започнал да се съобразява.Имах един познат с който нито съм приятелка нито нещо се получи между нас ,но той беше бетер от мен .Пълен Монк ,в тоалета гледах да късам тоалетната хартия по перфорацията и да не оставям капки вода по мивката .Искам да кажа с това ,че всеки човек е склонен да се нагажда и мисля ,че ще успея да го накарам да си затваря капака след време ,може да е година ,може и две не се знае ,а може и след месец работа .
За банята и нашата в момента е отворена ,защото там е водата на Майк и той ,трябва да има достъп до нея постоянно ,о и това ще променя.Решенията са 2 или да сложа врата която се затваря сама и отвря при бутане -като на кухните на заведение или да го науча да пие на балкона ,което бих направила ако имам две тераски ,защото ако е една тя задължително ще е със много цветя и мебели от ракита -за релакс
Това е съкратената версия на нашия форум. За да видите пълната версия, с повече информация, моля чукнете тук.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.